ДЛЯ ПРОМОЦІЇ СХОДУ УКРАЇНИ СТВОРИЛИ НОВУ СТРАВУ З КИЗИЛОМ ТА СОЛЕРОСОМ
29 жовтня Проєкт USAID “Економічна підтримка Східної України” (Проєкт USAID) презентував нову комунікаційну кампанію “Схід: Перезавантаження”.
Під час заходу шеф-кухарка ресторану КАНАПА ресторан.салон Віталія Котенко представила нову страву – “Мавка”.
Продукти для її створення надали виробники Східної України.
Власники торгової марки Famberry надіслали кизиловий джем.
Сир виготовили у крафтовій сироварні Крафтова сироварня Leman .
Власниці ресторану “Морський кіт” із села Щасливцеве Херсонської області надіслали солерос - рослину, яка росте на берегах солоних озер та лиманів.
Страва “Мавка” - це крокети з фермерської свинини з джемом із кизилом всередині та у хрусткій паніровці із сухарів та пряних трав іззовні.
Гарнір - солерос – унікальний продукт Приазов’я, який може стати одним із гастрономічних символів регіону.
“Я назвала страву «Мавка», бо ц